Woningen Veldleeuwerik

Deze 6 woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.In Nieuw Poelveld Zuid worden deze traditionele woningen met een klassieke uitstraling gerealiseerd. Deze fraaie woningen worden gerealiseerd aan de Veldleeuwerik en zijn verdeeld in totaal 6 traditionele halfvrijstaande woningen en 2 ruimere klassieke halfvrijstaande woningen gelegen in de hoek.

De woningen hebben leuke details zoals balustrades en hardstenen omlijstingen. Ook is er variatie in de kleurstelling zoals een rode baksteen of een lichtgrijze baksteen. De kleuren van de dakpannen zijn hier weer op afgestemd. Allemaal dezelfde signatuur maar dan net weer even anders.

Begane grond

De ruime hal is voorzien van een toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de meterkast. De leefruimte bestaat uit een open keuken aan de voorzijde, een eetkamer in het middengedeelte en een zitkamer aan de achterzijde met toegang tot de tuin. Verder heeft de woning type A nog een praktische bergkast in de woonkamer en woning type D een bergkast in de entreehal.

Verdieping 1

De eerste verdieping biedt drie slaapkamers. Een compleet ingerichte badkamer met douche, wastafel en tweede toilet, ligbad optioneel. Sanitair is van serie Sphinx 300, kranen van Grohe Costa.

Verdieping 2

De zolder is bereikbaar via een vaste trap. Alwaar de HR-combiketel, mechanische ventilatie-unit en aansluiting wasmachine/-droger. Deze ruimte is verder geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden. Een dakkapel bij beide woningtypes is optioneel zodat een extra slaapkamer zeker mogelijk is.

Standaard indeling begane grond type A:


Standaard indeling begane grond type D:

  • Optimaal geïsoleerd voorzien van energielabel A.
  • Comfortabel ingedeeld.
  • Vaste trap naar zolderetage.
  • Diverse kleuraccenten exterieur, waardoor er variatie ontstaat.
  • Mogelijkheid de woning naar eigen wens uit te breiden, denk hierbij aan uitbouw, dakkapel, etc.
  • Woningen worden geleverd met woningborg garantie.
perceel oppervlakte verkoopprijs v.o.n.
Kavel ZD8 ca. 245 m² VERKOCHT
Kavel ZD9 ca. 240 m² VERKOCHT
Kavel ZD10 ca. 425 m² VERKOCHT
Kavel ZD11 ca. 500 m² VERKOCHT
Kavel ZD12 ca. 240 m² VERKOCHT
Kavel ZD13 ca. 245 m² VERKOCHT
Kavel ZD14 ca. 245 m² VERKOCHT
Kavel ZD15 ca. 245 m² VERKOCHT