Woningen Groene Specht

Aan de Groene Specht worden 10 halfvrijstaande woningen gerealiseerd.Te laat : alle 10 halfvrijstaande woningen a/d Groene Specht zijn verkocht!

De moderne woningen zijn gelegen op percelen van circa 235 m² en worden duurzaam gebouwd. De uitstekende isolatie garandeert een aangenaam woonklimaat en een laag energieverbruik. De begane grond en de eerste verdieping zijn standaard voorzien van vloerverwarming.

De woningen worden compleet opgeleverd met onder andere een extra brede garage, openslaande tuindeuren, modern tegelwerk in badkamer en toilet, sanitair van het merk Sphinx en een vaste trap naar de zolder, die standaard is voorzien van een groot Velux dakraam.

Begane grond

Entree/hal v.v. meterkast, voldoende ruimte voor een garderobe en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is ruim 41 m² groot en verdeeld in een zitkamer aan de voorzijde en de eetkamer en keuken aan de achterzijde. Onder de trap bevindt zich een praktische bergkast en vanuit de eetkamer heeft men toegang tot de tuin middels de openslaande tuindeuren. Extra brede garage met loopdeur naar de achtertuin.

Optioneel kan gekozen worden voor een uitbouw van 160 cm op de begane grond, waardoor een woonkamer van circa 50 m² ontstaat. Bij keuze voor de uitbouw wordt de loopdeur van de garage naar de achterzijde verplaatst en kan er gekozen worden om de keuken naar de voorzijde van de woning te verplaatsen (kosteloos indien voor start bouw bekend!!).

Verdieping 1

De ruime overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers (circa 8, 11 en 15 m²) en de compleet ingerichte badkamer met douche v.v. moderne douchewand, twee wastafels en tweede toilet.

Verdieping 2

De zolder is bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een Velux dakraam. Hier bevinden zich de HR-combiketel, de mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen voor zowel wasmachine als wasdroger. Deze ruimte is verder geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden, waaronder het realiseren van een royale vierde slaapkamer.


 • Moderne woningen;
 • Optimaal geïsoleerd (energiezuinig, comfortabel);
 • Standaard v.v. vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping;
 • Badkamer en toilet v.v. modern tegelwerk en sanitair;
 • Vaste trap naar de zolder (v.v. dakraam);
 • Standaard inclusief garage;
 • Ruime percelen;
 • Woningen worden gebouwd met woningborg garantie;
 • Het laatste project in Nieuw Poelveld Zuid!!!
 • Uitbouw mogelijk (inclusief eventueel verplaatsing keuken zonder meerwerkkosten).
perceel oppervlakte verkoopprijs v.o.n.
Kavel ZH12 ca. 235 m²
VERKOCHT
Kavel ZH13 ca. 235 m²
VERKOCHT
Kavel ZH14 ca. 235 m²
VERKOCHT
Kavel ZH15 ca. 235 m²
VERKOCHT
Kavel ZH16 ca. 235 m²
VERKOCHT
Kavel ZH17 ca. 235 m²
VERKOCHT
Kavel ZH18 ca. 235 m²
VERKOCHT
Kavel ZH19 ca. 235 m²
VERKOCHT
Kavel ZH20 ca. 235 m² VERKOCHT
Kavel ZH20A ca. 235 m² VERKOCHT
 • De vermelde prijzen zijn vrij op naam, dit betekend inclusief 21% BTW, notariskosten van de akte van levering, doch exclusief renteverlies, grondrente.
 • De prijzen zijn vast, eventuele loon- en/of materiaalkostenstijgingen zullen na koop niet worden doorberekend.