Woningen Steenuil Fase 2

In Nieuw Poelveld Zuid aan de 'Steenuil' worden deze 7 Laanwoningen gerealiseerd.

De woningen zijn onderverdeeld in 4 halfvrijstaande woningen en 3 tussengelegen woningen. Bij alle woningen kan er voor een garage, uitbouw en dakkapel (optioneel) gekozen worden.

De woningen zijn qua ontwerp afgestemd op de omliggende bebouwing. Het gevelmetselwerk wordt in twee kleuren uitgevoerd.

Begane grond

De hal is voorzien van een toiletruimte met wandcloset en fonteintje en een meterkast. De leefruimte (circa 34 m2) bestaat uit een open keuken aan de voorzijde, een eetkamer in het middengedeelte en een zitkamer aan de achterzijde met toegang tot de tuin (circa 16 m diep en 5,4 m breed) v.v. tuinberging (2 x 2,5).
Bij alle kavels bestaat de mogelijkheid om een garage te laten bouwen. Indien men kiest voor de bouw van de garage komt de tuinberging te vervallen.

Verdieping 1

De eerste verdieping biedt drie slaapkamers (respectievelijk groot circa 16 m2, 9 m2 en 6 m2). Een compleet ingerichte badkamer (2,90 x 1,95) met douche, wastafel en tweede toilet. Er is voldoende ruimte voor een ligbad (optioneel).

Verdieping 2

De zolder is bereikbaar via een vaste trap alwaar de HR-combiketel, mechanische ventilatie-unit en aansluiting wasmachine/-droger zich bevinden. Deze ruimte (5,1 x 6) is verder geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden. Een dakkapel is optioneel, waardoor een extra slaapkamer zeker tot de mogelijkheden behoort.

Algemeen

Woonoppervlakte van ca. 125 m2 en een inhoud van ca. 420 m3. Daarnaast bieden de opties de nodige extra’s. Zo kan er gekozen worden voor een garage, uitbouw en een dakkapel.

perceel oppervlakte verkoopprijs v.o.n.
Kavel 08 ca. 200 m² verkocht
Kavel 09 ca. 195 m² verkocht
Kavel 10 ca. 250 m² verkocht
Kavel 11 ca. 250 m² verkocht
Kavel 12 ca. 205 m² verkocht
Kavel 13 ca. 190 m² verkocht
Kavel 14 ca. 300 m² verkocht